Galerie

De kleur blauw voert de boventoon.

uit 2016 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Clementine

Clementine

2021

Vrouw met papieren zak op het hoofd, met vogels en manderijnen.   Olieverf & Alkyd   Verkrijgbaar als giclee ( print) via www.tresart.nl ( Diverse maten)

Aqua

Aqua

2020

Vrouw met hoofddoek   Olieverf & Alkyd   Verkrijgbaar als print via www.tresart.nl

Amongst friends

Amongst friends

2016

Zijn jouw vrienden werkelijk jouw vrienden of is er hier en daar ruimte voor twijfel? ( Alkyd- en olieverf op linnen ) Verkrijgbaar als print/giclee via www.tresart.nl ( Giclee's v.a € 299,- )

Conflicted

Conflicted

2016

Vragen die schreeuwen om antwoorden. Conflictende gedachten die je niet met rust laten. ( Alyd- en Olieverf op linnen) Te zien bij Galerie TrésArt te Breda Info: www.tresart.nl

Warme winter

Warme winter

2016

Twee vrouwen met winterlandschap op hoofddoeken. ( Alkyd- en olieverf op linnen) Verkrijgbaar als print/giclee via www.tresart.nl ( Giclee's v.a € 299,- )

Ice cone

Ice cone

2016

Meisje met hoofddoek. ( Alkyd- en Olieverf op linnen) In particuliere collectie Verkrijgbaar als print/giclee via www.tresart.nl ( Giclee's v.a € 299,- )      

Dutch Lioness

Dutch Lioness

2016

Antieke nederlandse leeuwen tegeltjes vormen de hoed van deze vrouw. De hoed is gebaseerd op een uit Zuid-Afrika afkomstige hoofdtooi van de Zulu's. ( Alkyd- en Olieverf op canvas) Het origineel in particuliere collectie. Print ( Liquid gloss) verkrijbaar via Galerie TrésArt te Breda. (Beperkte oplage) Info: www.tresart.nl

Paint it Pink

Paint it Pink

2016

( Particuliere collectie ) Kleur het rose. Geschilderd n.a.v. berichten in de engelse pers over het plotseling opduiken van rose gekleurde duiven die vermoedelijk rose gekleurd zijn door het eten van voedsel met kleurstoffen.