(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Zonder titel

Zonder titel

2023

Geïnspireerd door een Chinese traditie waarbij vrouwen hoofdtooien dragen die zijn gemaakt van het haar van hun overleden voorouders, lijkt in dit deel van het land populair te worden. In plaats van hun haar weg te gooien als ze het kammen, bewaren vrouwen die deel uitmaken van China's Long-horn Miao-minderheid in plaats daarvan de lokken en voegen ze toe aan hun haarcollectie waarmee ze spectaculaire hoofdtooien kunnen creëren. De haarstukjes worden voor speciale gelegenheden tevoorschijn gehaald en zorgvuldig geweven rond hoornvormige hoofdtooien die op de hoofden van de jonge vrouwen en meisjes passen. Te zien bij Galerie TrésArt te Breda. Ook verkrijgbaar als giclée.  

Wishing upon a 1000 cranes

Wishing upon a 1000 cranes

2022

De kraanvogel is in Japaneen symbool voor succes en geluk. Het vowen van 1000 origami kraanvogels geeft een persoon de kans om een speciale wens te maken die waarheid wordt. De legende verteld dat de kraanvogel zou 1000 jaar oud zou kunnen worden. Te zien bij Galerie TrésArt te Breda. Ook verkrijgbaar als giclée.

Zeeuws meisje (Goud)

Zeeuws meisje (Goud)

2022

Gebaseerd op de zeeuwse klederdracht. Met name de zeeuwse kap. Vanwege de diversiteit in Nederland heb ik ervoor gekozen om de typisch nederlandse hoofddracht te combineren met de nigeriaanse " Gele ". De stof is versierd met tropische bloemen en planten. De huismus en tropische vogels. Een mengelmoes van diverse culturen. Tezien bij gallerie TrésArt te Breda Verkrijgbaar als giclée

Clementine

Clementine

2021

Vrouw met papieren zak op het hoofd, met vogels en manderijnen.   Olieverf & Alkyd   Verkrijgbaar als giclee ( print) via www.tresart.nl ( Diverse maten)

Flower curtain

Flower curtain

2021

Twee naakte vrouwen met goudkleurige bodypaint omringt door orchideeën Olieverf en Alkyd Verkrijgbaar als giclée (print op linnen) www.tresart.nl

Fly me to the moon

Fly me to the moon

2021

Fly me to the moon
Let me play among the stars
Let me see what spring is like on
A-Jupiter and Mars Olieverf en Alkyd Beschikbaar als giclee (print) via www.tresart.nl  

Grapes

Grapes

2021

Vrouw met druif in mond. Olieverf en Alkyd Verkrijgbaar alsgiclée (print op linnen) www.tresart.nl

Jump

Jump

2021

Vrouw met armen hoog, omgeven door bloemen. Olieverf en Alkyd. Verkrijgbaar als giclée (print op linnen) www tresart.nl  

Masked 2

Masked 2

2021

Vrouw met masker van bloemen. Olieverf en Alkyd Verkrijgbaar als giclée (print op linnen) www.tresart.nl

Sunflower

Sunflower

2021

Vrouw met lampenkap op het hoofd en zonnebloemen. Olieverf en Alkyd   Verkrijgbaar als giclée ( print op linnen) www.tresart.nl

Aqua

Aqua

2020

Vrouw met hoofddoek   Olieverf & Alkyd   Verkrijgbaar als print via www.tresart.nl

Luck

Luck

2020

Gechilderd vanuit een hoog perspectief. Liggende vrouw met thee en fortune cookies. Olieverf en Alkyd Verkrijbaar als giclée (print op linnen) www.tresart.nl

Zonder titel

Zonder titel

2020

Twee afrikaanse vrouwen met kalebas Olieverf en Alkyd Verkrijgbaar als giclée (print op linnen) www.tresart.nl

Hortensia

Hortensia

2019

Donker meisje met witte verf op gezicht en een afro-kapsel van hortensia's Olieverf en Alkyd Verkrijgbaar als giclée (print op linnen) www.tresart.nl

Flower power

Flower power

2018

Kruissteek met verf. Olie- en alkydverf op paneel. ( diameter 58 cm ). In prive collectie. Verkrijgbaar als print/giclee via www.tresart.nl ( Giclee's v.a € 299,- )    

Fluid 1

Fluid 1

2018

Vloeibaar thema Olie- en alydverf op linnen. In particuliere collectie. Verkrijgbaar als print/giclee via www.tresart.nl ( Giclee's v.a € 299,- )

Fluid 2

Fluid 2

2018

Vloeibaar thema. Olieverf en alkyd op linnen. In particuliere collectie. Verkrijgbaar als print/giclee via www.tresart.nl ( Giclee's v.a € 299,- )  

Madonna of Roses

Madonna of Roses

2018

Drieluik met ronde panelen. Olieverf en alkyd. ( Ingelijst 165 x 55 cm ) In particuliere collectie. Verkrijgbaar als print/giclee via www.tresart.nl ( Giclee's v.a € 299,- )  

Needle work

Needle work

2018

Borduren met verf. Olie- en alkydverf. ( Ingelijst 80 x 80 cm ) In prive collectie. Verkrijgbaar als print/giclee via www.tresart.nl ( Giclee's v.a € 299,- )

Poopoopidoo

Poopoopidoo

2018

Marilyn Monroe. Olie- en alkydverf op linnen. In prive collectie. Verkrijgbaar als print/giclee via www.tresart.nl ( Giclee's v.a € 299,- )  

Sweet dreams

Sweet dreams

2018

Kruiststeek met verf. Oliever en alkyd op paneel. ( diameter 58 cm ) Verkrijgbaar als print/giclee via www.tresart.nl ( Giclee's v.a € 299,- )  

Zonder titel

Zonder titel

2018

Kruissteek met verf. Olie- en alkydverf op paneel. ( diameter 49 cm ) In particuliere collectie. Verkrijgbaar als print/giclee via www.tresart.nl ( Giclee's v.a € 299,- )

Conflicted

Conflicted

2016

Vragen die schreeuwen om antwoorden. Conflictende gedachten die je niet met rust laten. ( Alyd- en Olieverf op linnen) Te zien bij Galerie TrésArt te Breda Info: www.tresart.nl

Dutch Lioness

Dutch Lioness

2016

Antieke nederlandse leeuwen tegeltjes vormen de hoed van deze vrouw. De hoed is gebaseerd op een uit Zuid-Afrika afkomstige hoofdtooi van de Zulu's. ( Alkyd- en Olieverf op canvas) Het origineel in particuliere collectie. Print ( Liquid gloss) verkrijbaar via Galerie TrésArt te Breda. (Beperkte oplage) Info: www.tresart.nl

Ice cone

Ice cone

2016

Meisje met hoofddoek. ( Alkyd- en Olieverf op linnen) In particuliere collectie Verkrijgbaar als print/giclee via www.tresart.nl ( Giclee's v.a € 299,- )      

Warme winter

Warme winter

2016

Twee vrouwen met winterlandschap op hoofddoeken. ( Alkyd- en olieverf op linnen) Verkrijgbaar als print/giclee via www.tresart.nl ( Giclee's v.a € 299,- )

Blue necklace

Blue necklace

2014

In de afgelopen weken ben ik mijn glaceertechnieken wat meer gaan uitwerken en persoonlijk vind ik dat zeer goed te zien in dit schilderij. In particuliere collectie

Papegaai Tulp

Papegaai Tulp

2014

Geinspireerd door het mooie weer, een vriendin met hoed en die prachtige papegaai tulpen. In particuliere collectie

Practice makes perfect

Practice makes perfect

2014

Oefening baat kunst Alkyd en Olieverf

View points

View points

2014

Het gevoel van oneindige ruimte en vrijheid. Olieverf en Alkyd

Wheel of Freedom

Wheel of Freedom

2014

Op de kermis. Olieverf en Alkyd.  

High Tea

High Tea

2012

High Tea. Alkyd & Olieverf      

Cyclus 2

Cyclus 2

2011

Een schilderij gebaseerd op de menopauze. Olieverf en Alkyd

I saved you a seat

I saved you a seat

2011

Olieverf en Alkyd

the Messenger

the Messenger

2011

Olieverf and Alkyd

Droomvlucht

Droomvlucht

2010

( Particuliere collectie ) Olieverf en Alkyd op doek.

Na de dans

Na de dans

2010

( Particuliere collectie ) Ze lag op de vloer Na de dans Op de wegstervende klanken van een lied Terug op de aarde Na de dans Zoals de muziek haar achterliet.  

Ontkiemende Kracht

Ontkiemende Kracht

2010

( Particuliere collectie )

Open Boek

Open Boek

2010

( Particuliere collectie ) Een open boek.